Prevenire și stingere incendii
Bog'Art Building Management

Prevenire și stingere incendii

Principalul nostru obiectiv este siguranța clientului și a proprietății. Acest serviciu este dedicat proiectării și construirii sistemelor economice de aspersoare de incendiu pentru protecția clădirilor rezidențiale și comerciale. Protecția împotriva incendiilor începe cu asigurarea faptului că stingătoarele sunt pe poziții și gata de folosire.

Compania noastră are Aviz de înființare a SPSU top P1, eliberat de ISU București/Ilfov și asigurăm servicii private pentru situații de urgență (SPSU), integrat cu alte tipuri de servicii din portofoliul nostru.

Serviciile Private pentru Situații de Urgență sunt structuri specializate, altele decât cele care aparțin serviciilor de urgență profesionale (ISU), organizate cu personal angajat, în scopul apărării vieții, avutului public și/sau a celui privat împotriva incendiilor și a altor calamități, în sectoarele de competență stabilite cu avizul ISU.

Serviciile Private pentru Situații de Urgență se constituie, conform OMAI 75/2019, în cadrul operatorilor economici și institutiilor publice, ca servicii proprii, respectiv ca societăți comerciale prestatoare de servicii.

Asigurăm:

 • diminuarea potențialelor riscuri de incendiu, prevenire și stingere incendii;
 • executarea eficientă a misiunilor și operațiunilor de securitate la incendiu;
 • corelarea performanțelor tehnice ale echipamentelor de intervenție cu specificul și gradul de risc al situației de urgență;
 • îndeplinirea cerințelor prevăzute în normele de prevenire și stingere a incendiilor, aplicabile spațiilor administrative, industriale, comerciale, sau de orice altă natură;
 • monitorizarea sistemelor și instalațiilor cu rol de securitate la incendiu;
 • personal specializat pentru monitorizare pe toată durata programului de lucru din obiectiv și intervenție în caz de incendiu (servant pompier, specialist de prevenire, șef SPSU, șef formație);
 • intervenția în caz de incendiu prin echipe specializate;
 • coordonarea exercițiilor de alarmare și evacuare în caz de incendiu;
 • Inspecții lunare: inspectarea unității, curățarea, verificarea, precum și furnizarea documentației de inspecție;
 • Întreținere anuală: o inspecție a fiecăruia dintre stingătoarele dvs. este adesea necesară de către autoritățile locale;
 • Monitorizarea alarmelor de incendiu: viteză de transmitere;
 • Lumini de urgență și ieșire: luminile operaționale de urgență și semnele de ieșire sunt esențiale în timpul unei întreruperi de curent sau a unei urgențe.

 

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.

Echipe specializate

De peste 20 de ani, sănătatea și siguranța clienților sunt prioritatea noastră. Dispunem de o rețea logistică cu acoperire națională și de echipe de intervenție specializate, ceea ce permite un timp de acțiune rapid la orice solicitare a clienților și asigură remedierea în timp util a deficiențelor sesizate.

Servicii de dispecerat

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.
Vă oferim o gamă completă de servicii, adaptate business-ului dvs. și asigurăm servicii de dispecerat 24h/7 zile pe săptămână.

Call Center

Telefon de urgență: (+40) 0735.310.908

Fix: 021 326 79 79

Mobil: +40 730 280 406

E-mail: office@bbm.ro

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?