Facility Management
Bog'Art Building Management

Facility Management

Bog’Art Building Management vă poate ajuta operațiunile comerciale și întreținerea clădirilor cu o gamă completă de servicii profesionale.

Oferim o abordare tactică pentru a fi pro-activi în menținerea clădirilor dvs. în cele mai bune condiții pe tot parcursul ciclului lor de viață. Ne asigurăm că fiecare aspect funcționează corect pentru a crea un mediu optim, sigur și rentabil pentru clienți, oaspeți, angajați, pacienți sau rezidenți.

Clienții noștri au încredere în noi pentru a gestiona fie spații independente, fie un portofoliu național de clădiri și facilități, cu deplină responsabilitate operațională.

servicii de facility management

De la planificarea pe termen lung a infrastructurii la serviciile de zi cu zi, ne propunem să facem clădirile și operațiunile mai inteligente, mai verzi, mai sigure și mai eficiente. Susținem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri cu serviciile noastre complete, inclusiv:

 1. A. Servicii de mentenanță:

  Chiar dacă construcția este completă, nu înseamnă că lucrarea este finalizată. Bog’Art Building Management poate îndeplini operațiuni de toate dimensiunile, de întreținere a sistemelor mecanice, a instalațiilor sanitare, a sistemelor electrice sau a reparațiilor generale ale clădirilor, oferind o gamă completă de servicii de întreținere a clădirilor.

  Una dintre cheile pentru menținerea costurilor unei proprietăți reduse este gestionarea și întreținerea corespunzătoare a acesteia. Partenerii Bog’Art Building Management ajută la inspectarea și evaluarea unei clădiri alături de proprietarii de clădiri și administratorii de proprietăți pentru a identifica riscurile, planurile de întreținere și remedierile necesare pentru orice tip de proprietate.

  Serviciile de mentenanță tehnică a clădirilor

 2. O componentă foarte importantă în asigurarea funcționării optime și durabile a infrastructurii construite o reprezintă serviciile de mentenanță tehnică a clădirilor. Bog’Art Building Management acoperă o gamă diversificată de activități, inclusiv inspecții periodice, întreținere preventivă, reparații curente, și gestionarea eficientă a echipamentelor. Prin implementarea unui program bine planificat de mentenanță tehnică, se pot preveni defecțiunile neașteptate, se pot identifica și remedia problemele în stadii incipiente, și se asigură funcționarea corespunzătoare a sistemelor electrice, mecanice, și de securitate ale clădirii. Aceste servicii nu doar maximizează durata de viață a infrastructurii, dar contribuie și la eficiența energetică, reducând costurile operaționale și minimizând impactul asupra mediului.
 3. Iată o parte din serviciilor pe care tehnicienii noștri le pot oferi include, dar fără a se limita la următoarele:

  • Probleme generale de întreținere: investigarea proprietății pentru identificarea problemelor, sugerarea soluțiilor și luarea măsurilor imediate;
  • Reparații de pereți;
  • Instalarea plăcilor;
  • Reparații de uși, mânere și închizători;
  • Electricitate și instalații sanitare minore asigurate de electricieni și instalatori autorizați;
  • Sudare și fabricare;
  • Înlocuirea / instalarea luminii;
  • Servicii de securitate și pază;
  • Supravegherea personalului la fața locului, peisajist, servicii de îngrijire și multe alte facilități pentru a asigura servicii satisfăcătoare și eficiente;
  • Identificarea și urmărirea taskurilor.
 1. B. Revizii Profesionale ale Echipamentelor Tehnice:

  Ca parte a sistemelor de construcții complexe și conexe, Bog’Art Building Management asigură inspecții periodice obligatorii, inclusiv mentenanța echipamentelor tehnice ale clădirii.

 2. Bog’Art Building Management poate efectua revizii ale echipamentelor din clădiri pentru a asigura funcționarea optimă a infrastructurii și pentru menținerea unui mediu sigur și eficient. Aceste revizii implică examinarea periodică a echipamentelor precum instalații electrice, sisteme HVAC, lifturi, și alte componente esențiale ale clădirilor, scopul principal fiind prevenirea potențialelor defecțiuni, identificarea și remedierea problemelor în stadii incipiente. Reviziile regulate contribuie la extinderea duratei de viață a echipamentelor, evitarea costurilor mari de reparații și întreținere, precum și la reducerea riscurilor de accidente sau avarii care ar putea afecta siguranța locatarilor și a proprietății.
 3. Printre serviciile oferite menționăm:

  • Sisteme HVAC;
  • Instalații electrice;
  • Instalații sanitare;
  • Sisteme pompare apă;
  • Sisteme de detecție și stingere a incendiilor;
  • Sisteme de control acces clădiri;
  • Sisteme de evacuare de urgență;
  • Ascensoare / scări rulante și alte echipamente.
 1. Alegând serviciul de Facility Management Bog’Art Building Management, vă asigurați de buna funcționare a tuturor echipamentelor și sistemelor tehnice ale clădirii și veți beneficia de o gamă largă de avantaje.

  Beneficii:

  • Prevenirea defecțiunii echipamentelor și extinderea duratei de viață a acestora;
  • Audit tehnic complet;
  • Preluarea responsabilității privind starea de funcționare a echipamentelor tehnice;
  • Gestionarea funcționării echipamentelor tehnice.

  C. Prevenire și stingere incendii

  Bog’Art Building Management este un furnizor complet de servicii de inspecție, testare și întreținere a sistemelor de siguranță împotriva incendiilor.

  Compania noastră are Aviz de înființare a SPSU top P1, eliberat de ISU București/Ilfov și asigurăm servicii private pentru situații de urgență (SPSU), integrat cu alte tipuri de servicii din portofoliul nostru.

  Vă oferim o gamă largă de servicii pentru prevenirea și reducerea riscurilor de incendiu, asigurând în același timp o intervenție operațională pentru stingerea incendiilor:

  • Personal calificat și atestat Bog’Art Building Management;
  • Verificarea tuturor echipamentelor de protecție împotriva incendiilor: stingătoare, sisteme de aspersoare, sisteme de alarmă de incendiu, detectoare de fum;
  • Organizarea / înființarea echipei de protecție împotriva incendiilor.

  Siguranța dvs. este prioritatea noastră. Beneficiem de experți certificați, dedicați protecției împotriva incendiilor, cu o abordare flexibilă și personalizată, adaptată nevoilor și bugetului dumneavoastră. Oferim o soluție integrată prin consultare, inspecție, întreținere și instalare de echipamente specializate pentru:

  1. Asigurarea că echipamentele și locațiile respectă cele mai recente legi și standarde pentru a evita amenzile.
  2. Protejarea personalului/angajaților și a bunurilor folosind expertiza profesioniștilor noștri și, în același timp, oferind asistență pentru instalare și întreținere.

    

 2. D. Servicii de monitorizare

  Instrumentele și procesele noastre de raportare și monitorizare a performanței vă asigură un serviciu continuu de întreținere de înaltă calitate.

  Bog’Art Building Management vă oferă aspecte strategice și de susținere pe toată durata activității, cum ar fi bugetarea și monitorizarea, planificarea continuității activității, gestionarea și raportarea informațiilor. Tehnologia și inovația ne ajută să îmbunătățim și să oferim cele mai bune servicii de Facility Management.

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.

 

Completați formularul pentru a solicita o ofertă personalizată:

Echipe specializate

De peste 20 de ani, sănătatea și siguranța clienților sunt prioritatea noastră. Dispunem de o rețea logistică cu acoperire națională și de echipe de intervenție specializate, ceea ce permite un timp de acțiune rapid la orice solicitare a clienților și asigură remedierea în timp util a deficiențelor sesizate.

Servicii de dispecerat

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.
Vă oferim o gamă completă de servicii, adaptate business-ului dvs. și asigurăm servicii de dispecerat 24h/7 zile pe săptămână.

Call Center

Telefon de urgență: (+40) 0735.310.908

Fix: 021 326 79 79

Mobil: +40 730 280 406

E-mail: office@bbm.ro

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?