Dezinsecţie, dezinfecție și deratizare
Protejați-vă afacerea cu servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare licențiate
Bog'Art Building Management

Dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare

Sănătatea și siguranța clienților sunt prioritatea noastră. Un focar infecțios la locul de muncă nu numai că este foarte periculos pentru sănătatea angajaților și a clienților; de asemenea, poate afecta și reputația companiei dvs. Dincolo de reparații, vă poate cauza pierderi de profituri, clienți și multe altele. Proiectat pentru a vă ajuta afacerea să mențină cel mai înalt nivel de igienă, Bog’Art Building Management este un furnizor autorizat de servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și asigură cele mai înalte standarde pentru a menține oamenii în siguranță.

Serviciul nostru de dezinfecție este ideal pentru companiile care au avut expunere la SARS-CoV-2, care doresc să pună în aplicare măsuri de curățare preventive sau care trebuie dezinfectate înainte de redeschidere. Experții noștri vor colabora cu dvs. pentru a vă înțelege facilitățile, procesele și nevoile unice, astfel încât să putem stabili nivelul adecvat de dezinfecție, dezinsecție și deratizare pentru a personaliza o soluție potrivită companiei dvs.

Beneficii:

  • Autorizație pentru prestări servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare;
  • Unitate specializată care asigură servicii DDD;
  • Unitate specializată în realizarea activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare;
  • Hipoalergenice și neinflamabile;
  • Nu este abraziv pentru suprafețe, nu lasă reziduuri vizibile sau vapori duri;
  • Elimină mirosurile neplăcute;
  • Poate fi utilizat împotriva: SARS-CoV-2, norovirus, H1N1, SARS, MRSA, gripă porcină, E. coli, Salmonella și multe altele.

Echipe specializate

De peste 20 de ani, sănătatea și siguranța clienților sunt prioritatea noastră. Dispunem de o rețea logistică cu acoperire națională și de echipe de intervenție specializate, ceea ce permite un timp de acțiune rapid la orice solicitare a clienților și asigură remedierea în timp util a deficiențelor sesizate.

Servicii de dispecerat

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.
Vă oferim o gamă completă de servicii, adaptate business-ului dvs. și asigurăm servicii de dispecerat 24h/7 zile pe săptămână.

Call Center

Telefon de urgență: (+40) 0735.310.908

Fix: 021 326 79 79

Mobil: +40 730 280 406

E-mail: office@bbm.ro

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?