Despre noi

Povestea noastră

COMPANIA TA DE ÎNCREDERE ÎN ADMINISTRAREA IMOBILELOR, ÎNTREȚINEREA TEHNICĂ A CLĂDIRILOR ȘI CURĂȚENIE PROFESIONALĂ DE PESTE 20 DE ANI

Bog’Art Building Management oferă rezultate excepționale și urmărește cele mai înalte standarde de întreținere tehnică și de administrare a imobilelor, de fiecare dată când trecem pragul businessului tău.

Dispunem de o rețea logistică cu acoperire națională, cu birouri operaționale active în București, Piatra Neamț, Buzău, Brașov, Târgu Mureș, Cluj, Zalău, Timișoara și Deva.

Serviciul de calitate începe cu oameni de calitate. Fiecare operator certificat Bog’Art Building Management primește o pregătire continuă și extinsă în utilizarea de produse și echipamente, metodologii de curățare, de întreținere și proceduri de siguranță. Puteți conta pe o atenție promptă asupra detaliilor.

Când vorbim despre serviciile de Facility & Property Management vă oferim rezultate excepționale pentru că știm cât de important este selectarea unui partener de încredere, care să vă trateze proprietatea ca pe a lor însăși. Oferim o abordare tactică pentru a fi pro-activi în menținerea clădirilor dvs. în cele mai bune condiții pe tot parcursul lor de viață. Susținem cele mai exigente cerințe ale clienților noștri cu serviciile noastre complete, precum servicii de mentenanță, revizii profesionale ale echipamentelor tehnice, prevenire și stingere incendii și servicii de monitorizare.

Curățarea și dezinfectarea nu au fost niciodată mai importante decât sunt acum. Suntem specializați în curățenia din clădirile de birouri, curățare profundă, dezinfectare și curățenie după constructor. Clădirile de birouri, mall-urile și sălile de fitness se bazează pe noi, în fiecare zi, pentru a menține standardele de siguranță.

Am petrecut mai mult de 20 de ani creând un mediu mai curat, mai sănătos, mai sigur la locul de muncă și întotdeauna ne străduim să atingem perfecțiunea.

AUTORIZAȚII

Povestea noastră

Competențe

  • Bog’Art Building Management este integrator de Servicii Specializate de Facility Management;
  • Organizarea, supravegherea și controlul activității se realizează la nivel central, regional și zonal.
  • Rețeaua este structurată în zone logistice și de responsabilitate, astfel încât acoperă integral teritoriul Romaniei.
  • Zonele sunt deservite de centre/depozite de materiale, utilate cu tehnică IT, platforma informatică conectată la serverul central, mijloace de comunicare, autoutilitare, echipe de intervenție.
  • Activitatea operatională este gestionata local de catre Manageri Zonali, Manageri Regionali și central de către Directori Operaționali.
Povestea noastră

Expertiză

Integrator de Servicii Specializate de Facility Management100%
Descentralizare: Organizare, supraveghere și controlul activității90%
Rețeaua națională este structurată în zone logistice95%
Zonele sunt deservite de centre/depozite de materiale90%
Activitatea operatională gestionată local și central95%
Povestea noastră

Puncte cheie

Flexibilitate in indeplinirea cerintelor clientilor (indiferent de locatia acestora la nivel national)

Personal calificat pentru gama de servicii de facility si property management

Dotarea tehnico-materiala corelata cu cerintele pieței de profil

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?