Sustenabilitate și responsabilitate socială

Culorile noastre sunt verzi dintr-un motiv!

Ca parte a mișcării actuale de sustenabilitate globală, Bog’Art Building Management se străduiește să minimizeze impactul pe care acțiunile noastre îl au asupra mediului și comunităților pe care le deservim, maximizând în același timp valoarea pe care o oferim clienților noștri.

Credem că este de datoria noastră nu numai să oferim servicii de top clienților noștri, ci și să facem acest lucru într un mod care este sustenabil și responsabil din punct de vedere social. Din acest motiv, folosim cea mai recentă tehnologie și cele mai bune practici pentru a ne asigura că spațiile pe care le administrăm sunt eficiente din punct de vedere energetic și ecologic, iar serviciile noastre de curățare, dezinsecție și dezinfecție sunt bazate pe produse ecologice care în același timp reduc contaminanții care ne poluează pământul. Mai mult, produsele pe care le folosim sunt sigure pentru copii, animale de companie și planetă.

Pe lângă eforturile de sustenabilitate, înțelegem că succesul nostru este direct legat de succesul clienților noștri, motiv pentru care încercăm mereu să depășim așteptările acestora. Fie că este vorba de gestionarea unei singure proprietăți sau a unui întreg portofoliu, avem expertiza și experiența necesare pentru a face treaba corect, oferindu-le servicii personalizate și comunicare deschisă 24h/7 zile pe săptămână.

De asemenea, acordăm prioritate bunăstării angajaților noștri și ne străduim să îmbunătățim continuu condițiile de muncă și să le oferim beneficii competitive pentru a ne asigura că se simt apreciați și motivați. În ceea ce privește siguranța la locul de muncă, respectăm normele legale în vigoare și investim în echipamente de protecție și în instruirea angajaților noștri pentru a preveni accidentele și incidentele neplăcute. În plus, punem la dispoziția acestora toate resursele necesare pentru a și desfășura activitatea într-un mediu sigur și sănătos.

Bog’Art Building Management este un partener de încredere pentru proprietarii care doresc să îmbunătățească valoarea și sustenabilitatea activelor lor.

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?