Deszăpezire
Păstrați-vă proprietatea în siguranță în timpul iernii cu serviciile de deszăpezire Bog’Art Building Management
Bog'Art Building Management

Deszăpezire

Echipa noastră oferă servicii amănunțite, astfel încât să nu vă faceți griji niciodată pentru dvs., pentru chiriașii dvs. sau pentru accesul în clădire a clienților în lunile friguroase.

Oferim următoarele servicii:

  • Plug – Utilizarea echipamentelor noastre ne permite să oferim un serviciu de înaltă calitate pentru a goli parcările și a le deszăpezi până la asfalt ori de câte ori este posibil;
  • Deszăpezirea trotuarului – Echipamentele noastre și lopețile de mână sunt gata să elimine zăpada grea și condițiile periculoase păstrându-vă drumul în siguranță și curat;
  • Dezghețare – Răspândim sare și pietriș pe întreaga proprietate, folosim materiale de dezghetare precum clorură de calciu și clorură de magneziu, asigurăm tracțiunea și eliminăm gheața pentru siguranță maximă.

Echipe specializate

De peste 20 de ani, sănătatea și siguranța clienților sunt prioritatea noastră. Dispunem de o rețea logistică cu acoperire națională și de echipe de intervenție specializate, ceea ce permite un timp de acțiune rapid la orice solicitare a clienților și asigură remedierea în timp util a deficiențelor sesizate.

Servicii de dispecerat

Flexibili pentru a ne potrivi programului și nevoilor dvs.
Vă oferim o gamă completă de servicii, adaptate business-ului dvs. și asigurăm servicii de dispecerat 24h/7 zile pe saptămână.

Call Center

Telefon de urgență: (+40) 0735.310.908

Fix: 021 326 79 79

Mobil: +40 730 280 406

E-mail: office@bbm.ro

Vă putem ajuta?

Doriti o ofertă personalizată sau consiliere gratuită în alegerea serviciilor?